Hana Zagorová trpí osteoporózou, ale nevzdává se. Připravuje nové album

13. května 2022·Celebrity·Redakce

Martina Jandová a Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem H. Zagorová)

Oblíbená česká zpěvačka Hana Zagorová v pořadu SHOWTIME odtajnila pravdu o svém zdravotním stavu. Kromě celoživotní choroby krve se u ní rozjela i osteoporóza. Musí tak být na sebe ještě opatrnější, protože kvůli řídnutí kostí hrozí, že si je lehce zlomí.

Již delší dobu fanoušci Hany Zagorové ví, že ji trápí nějaké zdravotní komplikace. Až teď se ale svěřila, co konkrétně jí je. Mám osteoporózu,” řekla v pořadu SHOWTIME.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Osteoporóza se projevuje řídnutím kostí, které jsou pak náchylnější k zlomeninám. Nejčastěji pak pacienti trpí zlomeninou předloktí, krčku femuru nebo kompresivní zlomeninou obratlů, která se právě projevila u zpěvačky.

Zlomila jsem si tři obratle. Pak ještě jeden nad nimi. Ještě pořád jsem v korzetu, ale je to lepší,” dodala Zagorová, která okamžitě zrušila všechny své pracovní aktivity. I tak ale nezahálí a snaží se pracovat z postele. Už jsem začala chystat desku. Mám zatím hotových sedm písniček a jsou moc krásný.”

S vystoupeními ale chce počkat do doby, kdy bude úplně fit. Až to bude vypadat dobře, až budu podávat takový výkon, jaký jsem zvyklá, tak se rozběhnu a budu tam! Zatím to na rozběhnutí není,” doplnila zpěvačka.


Celebrity - další články

Doporučujeme