Hana Zagorová zkolabovala a skončila v nemocnici! Co se stalo?

31. května 2022·Celebrity·Redakce

Hana Zagorová. (Foto: Profimedia)

Fanoušci oblíbené zpěvačky Hany Zagorové se o svou oblíbenkyni opět strachují. Její manžel Štefan Margita potvrdil Blesku, že zpěvačka v sobotu zkolabovala a skončila v nemocnici. Jaký je nyní její stav?

Hanka zkolabovala v sobotu a leží v Ústavu hematologie a krevní transfuze na Karlově náměstí v Praze. Zpěvačce se podle něj udělalo špatně po snídani, šla si lehnout, ale pak nemohla vstát a padala. Zpěvák Štefan Margita proto na nic nečekal a zavolal záchranku. „Musím poděkovat záchranářům, byli u nás za dvě minuty. Hanka zkolabovala, protože ji ze vteřiny na vteřinu odešly z těla minerály. Ubylo nebezpečně draslíku, krevních destiček, prostě všeho,“ řekl pro Blesk.

V nemocnici zpěvačku stabilizovali a už je v pořádku. Na hematologii se s poruchou krve léčí už nějakou dobu a dokonce chodila i na transfuze. Bohužel to ale není poprvé, co se něco takového stalo. „Je mi to ale tak strašně líto! Už se zotavovala, prozpěvovala si, dokonce se pustila do nové desky. Jsem tak zoufalý! Je toho na ni, chudinku, v poslední době opravdu už trošku moc,“ zoufal zpěvák.

Margita si moc přeje, aby měl svou milovanou Haničku do 6. června doma. To totiž slaví 30 let od svatby. „Naštěstí si už se mnou povídá, to pokládám za takové dobré znamení,“ dodal s úlevou Štefan, kterého zastihli u nemocnice, kde manželku navštěvuje údajně dvakrát denně.

Celebrity - další články

Doporučujeme