Harry Potter se stane tatínkem. Daniel Radcliffe čeká s přítelkyní prvního potomka

26. března 2023·Celebrity·Redakce

Daniel Radcliffe, přítelkyně Erin. (Foto: Profimedia)

Musíme si to přiznat, jsme staří! My, co jsme vyrůstali spolu s hlavními hrdiny Harry Potter ságy a v době, kdy se poprvé objevili na stříbrném plátně, jsme byli přibližně ve stejném věku jako oni. A už druhý ze zlaté trojice Harry, Ron a Hermiona bude se stane rodičem. Daniel Radcliffe čeká se svou přítelkyní potomka. Informují o tom zahraniční média People.com nebo Daily Mail.

Když se v závěrečné scéně sedmého dílu druhé části objeví hlavní postavy (včetně Ginny a Draca) ze ságy Harryho Pottera na nástupišti 9 a 3/4 jako fotříci a maminy se svými dětmi, které vyprovází na jejich další rok plný dobrodružství do Bradavické školy čar a kouzel, nevypadá Harry úplně jako přitažlivý tatík. Maskéři si dali tehdy záležet, aby Harry, Ron i Draco působili jako staří otcové s panděry a ustupujícími vlasy. Ani z Hermiony a Ginny neudělali žádné milfky.

View this post on Instagram

A post shared by Alohomora! Podcast (@alohomoramn)

Když se ale dnes podíváte na nastávajícího otce Daniela Radcliffa, pořád mu to sekne a na to, že to nebyl nikdy žádný velký krasavec, zatím vypadá dost zachovale. Otázka ovšem je, jak se podepíše na jeho vzhledu situace, kdy bude jeho prvorozené dítě na světě. Zatím klidně odpočívá pod srdcem Danielovi přítelkyně Erin Darke, se kterou tvoří pár už 10 let. Každopádně třiatřicetiletý Daniel se stane tátou! 

Daniel se nechal slyšet, že pro své dítě nikdy nebude chtít slávu. On sám se s ní potýkal už jako malý kluk a velmi se to na něm podepsalo. Měl problémy s alkoholem a některé scény pozdějších dílů Harryho Pottera natáčel, když byl pod vlivem. Zároveň však říká, že by bylo krásné, kdyby jeho děti tíhly ke světě filmu. Podle něj je filmový svět úžasné prostředí.

 

 

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme