Přišla a hned dostala šek na 250 tisíc korun. Na co Dagmar Havlová peníze použije?

29. března 2022·Celebrity·Redakce

Beata Rajská a Dagmar Havlová (Zdroj: Profimedia)

Jarní módní sezóna je tady a většina dam se těší až odhodí dlouhé kabáty a oblékne si šaty, trenčkoty a tenisky. Módní přehlídku měla i návrhářka Beata Rajská. Ta obdarovala svou kamarádku, bývalou první dámu Dagmar Havlovou neskutečnou částkou. Informaci přinesl Blesk.cz

Dagmar Havlová se šla podívat na novou kolekci své kamarádky a domů odcházela s šekem v hodnotě 250 tisíc korun. Bývalá první dáma nemohla být nadšenější. “Peníze z přehlídky jdou na naši nadaci. My je věnujeme ženám z Ukrajiny,” svěřila se Dagmar. Ta modely své kamarádky zbožňuje. Ostatně v jednom z nich vyrazila i na nedávné předávání Českých lvů.

View this post on Instagram

A post shared by @beatarajska

Módní přehlídku si nenechala ujít třeba zpěvačka Leona Machálková, která dokonce vynesla jeden z modelů Rajské. Svou ženu vyvedl i Aleš Háma a Heidi Janků tentokrát nepřišla ve své oblíbené minisukni, ale i tak její štíhlé nohy mohli ostatní obdivovat. “Nohy jsou snad ještě to jediné, co mohu ukazovat,” smála se zpěvačka. Na přehlídce si vyhlédla zlatý kraťasový kostým.

Na mole se ukázala třeba dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková. Palce jí v publiku držela nejen maminka, ale i mladší sestra Karolína. Kromě Natálie se na mole představily ještě krásky jako Andrea Bezděková, Veronika Chmelířová nebo Aneta Vignerová.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme