Brutální hejty, velký úbytek váhy i návrat k partnerovi. Jak vypadá život Nikoly Čechové po soutěži Survivor?

2. května 2022·Celebrity·Redakce

Nikola Čechová (Zdroj: Profimedia)

Poté, co se moderátorka a influencerka Nikola Čechová vrátila z Dominikánské republiky, kde se účastnila hry Survivor, se střetla s těžkým návratem do reality. Diváci jí zasypali brutálními hejty, navíc bojovala s váhou. Jak se Nikole daří nyní? Prozradila webu Super.cz.

Nikola Čechová se minulou středu objevila na předávání hudebních cen Anděl. Vyvedla i svého staronového přítele Jakuba Mahdala, se kterým se rozešla v loňském létě. To byla jedna z mála světlých věcí na jejím současném životě. Nikol se musela vyrovnávat s hejty, který přišly od diváku soutěže Survivor. Patřila mezi nejvíce kritizované hráče.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Sama přiznala, že to pro ni nebylo vůbec lehké období a střetla se s hodně drsnou realitou. “Teď už je to klidnější, už jsem se s tím i smířila,” uvedla. Odbornou pomoc ale nevyhledala. “Řešila jsem to jídlem a spánkem. Pomohlo to, už je to dobrý. Také jsem odletěla za kamarádkou do Stockholmu. Bylo to těžší, ale už je to fajn,” svěřila se.

Nejtěžší na návratu z Dominikánské republiky pro ni bylo jídlo. “Člověk měl pocit, že musí sníst úplně všechno. A najít zase nějaký režim. Naběhnout do života plného práce, zájmů, to bylo asi nejtěžší,” řekla a dodala, že už je zpět na své váze. Během náročné reality show zhubla pět kilo a vážila jen 43 kilo. Nyní je ale zpět a jak se sama svěřila, cítí se mnohem lépe.


Celebrity - další články

Doporučujeme