Helena Vondráčková chystá megakoncert v O2 areně! Ráda by si také znovu zazpívala s Gottem

15. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Už se to blíží! Legenda českého popu Helena Vondráčková oslaví příští rok 70. narozeniny! V rámci jubilea ji čeká řada velkých koncertů. Ten hlavní proběhne příští rok v prosinci v pražské O2 areně.

„O přesném termínu v tuto chvíli vyjednáváme. Je to výzva, se kterou přišla sama O2 arena. Sama jsem v ní nikdy nevystupovala,“ prozradila zpěvačka na tiskové konferenci v Praze.

Přímo v den svých narozenin, 24. června, čeká Helenu koncert na nádvoří hradu Karlštejn.

Se svými kolegy oslaví Vondráčková narozeniny na dvou koncertech v brněnském Boby centru. Ty proběhnou 12. a 13. dubna a natáčet je bude Česká televize. „S hosty zatím vyjednáváme. Oslovila jsem mimo jiné Karla Gotta, se kterým bych si opět ráda zazpívala. Zatím vyčkávám na jeho rozhodnutí,“ prozradila Helena.

Podívejte se na vystoupení Karla Gotta a Heleny Vondráčkové v Carnegie Hall:

Narozeniny oslaví popová legenda také se svými slovenskými fanoušky a to na dvou koncertech v Bratislavě.

Objeví se i v představení Kočky, které v tuto chvíli připravují v plzeňském divadle J. K. Tyla.

Pro fanoušky v tuto chvíli zpěvačka natáčí nové album, na němž najedou moderní šanson. „Vyjít má 3. února a to i ve vinylové podobě,“ odtajnila Helena.

Náročný podzim

Ještě před jubilejním rokem čeká Vondráčkovou náročný podzim. „Právě jsem dofotila svůj první kalendář, který se bude od neděle 20. listopadu prodávat výhradně na mých koncertech. Mám z něj velkou radost,“ pochlubila se zpěvačka, kterou na zlatou neděli 18. prosince čeká tradiční vánoční koncert v pražské Lucerně. „Mým hostem tentokrát bude Ewa Farna, která letos slaví 10 let na scéně,“ odtajnila jeden z bodů scénáře.

„28. a 29. prosince se pak naposledy představím v roli Donny v české verzi muzikálu Mamma Mia!, kterou čeká na Silvestra derniéra. V ten den vystoupím v rámci živého přenosu polské televize,“ těší se zpěvačka.

Snímek z focení kalendáře Heleny Vondráčkové, který si fanoušci budou moci zakoupit na jejích koncertech. (Foto: archiv Heleny Vondráčkové)

Celebrity - další články

Doporučujeme