Helena Vondráčková slaví 75 let! Nemění se ani její tvář, ani vztahy v rodině

24. června 2022·Celebrity·Redakce

Helena Vondráčková (Foto: Profimedia)

Helena Vondráčková v pátek oslavila své 75. narozeniny. A málokdo by jí tento věk hádal. Vypadá skvěle tak jako vždycky a na svém narozeninovém koncertě zářila jako zvězda. Její vztahy v rodině se však stále neuklidnily. Informuje o tom Blesk.

Prorazit ji pomohla výhra v pěvecké soutěži Hledáme nové talenty v roce 1964. Hudbě se však věnovala již od svého dětství. Ráda hrála na klavír a zpívala. Po tom, co se stala členkou divadla Rokoko, se seznámila s Martou Kubišovou a Václavem Neckářem, a tak vzniklo oblíbené trio Golden Kids. 

V 70. letech režim zakázal Martě Kubišové vystupovat. Trio se rozpadlo a každý si šel po svých. Na kontě má Helena spoustu slavných a oblíbených hitů a velkou spoustu většinou stříbrných a bronzových Slavíků. Vyzkoušela si i moderování a hrála v muzikálech Bídníci, Cats, Mona Lisa, Mamma Mia! nebo Muž se železnou maskou.

View this post on Instagram

A post shared by Helena Vondráčková ® (@helenavondrackovacz)

Když se Helena Vondráčková podruhé vdala, jejího nového manžela Martina Michala podle portálu Expres.cz rodina nepřijala a od té doby jsou jejich vztahy na bodu mrazu. Bratr i otec totiž považovali Michala za “vypočítavého gigola”, který manželstvím s Vondráčkovou sleduje jen vlastní zájmy. Její neteř zpěvačka Lucie Vondráčková řekla, že je to její teta, ale to je vše. Že jim to osud zařídil tak, že se nestýkají. Přesto ale jejich manželství vypadá i po letech spokojeně.

Celebrity - další články

Doporučujeme