Herec Ján Koleník se stal králem parketu. Výsledek není fér, běsní fanoušci slovenské taneční show

11. května 2022·Celebrity·Redakce

Ján Koleník a Vanda Poláková. (Foto: se souhlasem J. Koleník)

Pohledný herec Ján Koleník se stal vítězem slovenské taneční soutěže Let's Dance. Od začátku byl s partnerkou Vandou Polákovou favoritem na vítěze. A to potvrdili ve finálovém kole diváci svými hlasy. Ne každému se ale jeho vítězství zamlouvá a myslí si, že soutěž byla zmanipulovaná. Informoval o tom deník Blesk.

Charismatického herce, kterého čeští diváci znají hlavně ze seriálu První republikaUltimátum, předvedl v taneční soutěži Let’s Dance skvělý výkon. Každé jeho vystoupení zvedlo ze židle nejen diváky, ale i hvězdnou porotu. Dokonce podle Tatiany Drexler hodně mladých mužů Koleník motivoval. “Mě na ulici oslovují mladí kluci a říkají: Já jsem debil, proč jsem se nerozhodl tancovat. Všichni kluci chtějí tancovat. Jsem ráda, že jste tady,” řekla v jednom z dílů.

View this post on Instagram

A post shared by JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Tanec je prostředek, který lidi spojuje. Tak hledejme v životě prostředky na to, abychom se spojovali, nerozdělovali, abychom měli ve světě harmonii, ne abychom byli v destrukci a chaosu,” řekl těsně po soutěži. Mnoho fanoušků z jeho úspěchu bylo nadšených, některým to ale přišlo nefér vůči druhému páru.

Koleník totiž jako dítě tancoval profesionálně. Což se samozřejmě projevilo i na tanci. Oproti němu herec Adam Bardy, který měl za partnerku Zuzku Šebovou, byl úplný laik. “Nevím, na co byla celá show, když od začátku bylo jasné, kdo je favorit. Samozřejmě tancovat umí skvěle, ale je to nefér, zasloužil by si výhru Adam, který předtím nevěděl nic o tanci a brutálně se zlepšil. Skvělí byli s Dominikou,” napsala jedna z fanynek na sociální síť. Další dodávali, že soutěž byla celá zmanipulovaná. “Nefér, protože on už uměl tancovat… Měl vyhrát Adam kvůli jeho zlepšení.”

Televize Markíza se ke spekulacím diváků dosud nevyjádřila. Herec i přes nevoli některých fanoušků soutěže všem poděkoval i na svém instagramu. “Bylo to jako žít svůj sen… A za to děkujeme Let’s Dance Markíza a především Vám, divákům,” napsal po finálovém večeru Koleník.

View this post on Instagram

A post shared by JAN KOLENIK (@jan_kolenik)


Celebrity - další články

Doporučujeme