Herec Jiří Dvořák je vážně nemocný! Šéf záchranky ze Sanitky teď sám potřebuje pomoci

3. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Populární herec a dabér Jiří Dvořák, který v poslední době mimo jiné zazářil jako šéf záchranky v Sanitce 2, je podle informací Divadla na Vinohradech dlouhodobě nemocný! Spekuluje se, že má problémy s jícnem.

„Jsem nemocný, ale nikoliv dlouhodobě, budu v pořádku,“ sdělil v SMS zprávě Dvořák. Co ho přesně trápí, ale nechce Jiří říci. To, že s ním divadlo ruší představení minimálně do ledna, svědčí o tom, že na tom není dobře.

Z programu vinohradské scény už několik týdnů mizí představení s Dvořákem Dvojitý agent a Ideální manžel, ve kterých má hlavní role. V Amedeovi jeho roli Salieriho převzal Denny Ratajský.

ČTĚTE TAKÉ: Oldřich Kaiser dříve často parodoval klíště! Teď kvůli němu onemocněl

„Vzhledem k nemoci pana Dvořáka jsme byli nuceni zajistit provoz divadla, a to včetně záskoků. To neznamená, že by se po uzdravení neměl do svých rolí vrátit. Zatím však neznáme termín jeho návratu,“ oznámil ředitel přední pražské scény Tomáš Töpfer.

„Zprávy o zdravotním stavu a délce léčení se mění ze dne na den. Je mně líto, že divákům způsobujeme nepříjemnosti a tímto se všem omlouvám,“ dodal. 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme