Herec Robert Pattinson se toho nebojí. Vynesl na slavnou módní show sukni

25. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Robert Pattinson. (Foto: Profimedia)

Herec Robert Pattinosn ukázal na pařížském týdnu pánské módy, že se nebojí obléct i něco jiného než kalhoty. Na přehlídku Dior vyrazil v tmavě modré sukni, která byla posetá drobnými třpytkami. Informoval o tom server GQ.

Pattinson je ambasadorem značky Dior, a tak není divu, že se účastnil módní přehlídky v Paříži. Podle médií chtěl na sebe upoutat co největší pozornost, a to se mu rozhodně povedlo. Hvězda posunula pánskou hollywoodskou módu na jinou úroveň.

Na akci Robert dorazil v krátkém chlupatém hnědém fleecovém kabátě, tmavě modré tvídové sukni se třpytkami, černých podkolenkách a holínkách. Měl tak na sobě jeden z nejodvážnějších oděvů za celou svou kariéru.

View this post on Instagram

A post shared by Robert pattinson (@pattinson.officiall)

Pokud jste si ale mysleli, že je Pattinson první mužskou celebritou, která se odhodlala vyjít do společnosti v sukni, tak vás musíme zklamat. Například Vin Diesel si tento kousek oblékl už v roce 2003 na ceny MTV Europe Music Awards. Stane se tak sukně, která je hrdým symbolem mužů ve Skotsku, obyčejnou součástí panských šatníků? Nechme se překvapit.


Celebrity - další články

Doporučujeme