Herec Václav Svoboda se oženil: Řekli jsme si, že po 22 letech nastal čas!

19. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herec Václav Svoboda se oženil. Foto: se souhlasem Václava Svobody

Herec Václav Svoboda (57) známý jako představitel Lumíra Nykla ze seriálu Ulice se s fanoušky podělil o krásnou zprávu. Po více než dvaceti letech si vzal za manželkou svou milovanou partnerku Jitku. Pro slavného herce se jednalo o první svatbu a doufá, že i poslední.  

K razantnímu kroku se Václav Svoboda s partnerkou odhodlali již před pandemií. “Letos mě čeká svatba! Řekli jsme si, že po 22 letech nastal ten správný čas. Já jsem dozrál nebo mě ukecala, to neumím přesně říci,” žertoval loni herec v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Už tehdy dodal, že po tak dlouhé době Jitku prakticky už vnímá jako svou ženu. Já jí říkám moje žena už dlouho. Prostě je to moje žena. Kdybych žil s chlapem, tak řeknu, že je to můj muž, vysvětlil tehdy.

Nakonec ale doba svatbám moc nepřála a tak si dvojice musela ještě chvíli počkat. Co je to ale pár měsíců oproti dvěma dekádám let? “Sdílejte, než to smažou,” zavtipkoval v pondělí Svoboda na sociálních sítích v referenci na často používanou výzvu. Namísto nějakých šokujících informací ale pokračoval krásnou novinkou.

“Jsem ženáč! Představuji vám moji paní Svobodovou,” pochlubil se a dodal, že obřad se konal již v sobotu. Nezbývá než popřát novomanželům hodně štěstí.

SDÍLEJTE NEŽ TO SMAŽU 😂Jsem ženáč👩‍❤️‍👨! Představuji vám moji paní Svobodovou.#manzele #odsoboty

Posted by Václav Svoboda on Sunday, July 18, 2021


Celebrity - další články

Doporučujeme