Herečka, která se proslavila v Matrixu, se svěřila se zkušeností o stárnutí: Už od čtyřiceti let jí nabízejí role babiček

19. dubna 2021·Celebrity·Marek Blažíček

Zdroj fotky: Shutterstock

Třiapadasátiletá herečka Carrie-Anne Moss, která se proslavila především rolí Trinity v Matrixu, se svěřila se svou zkušeností z filmového byznysu. Už krátce po čtyřicítce ji prý nabízeli role babiček.

Pokud jste viděli snímek Matrix, určitě si vzpomenete na postavu Trinity. přítelkyni hlavní postavy Nea. Její představitelka třiapadesátiletá Carrie-Anne Moss se svěřila s podivnou zkušeností. Již krátce po čtyřicátých narozeninách jí oslovovali kvůli rolím babiček.

„Slýchávala jsem, že ve 40 se všechno láme, ale nevěřila jsem tomu. Doslova den po mých čtyřicátých narozeninách jsem si pročítala scénář, když mi moje agentka upřesnila, že mám ztvárnit babičku. Možná trochu přeháním, ale bylo to hodně rychlé. Z dívky a následně matky se ze mě přes noc stala babička,“ uvedla herečka. Ví přitom, že si mnohé její kolegyně napomáhají nepřirozeným způsobem, to však není nic pro ní.

View this post on Instagram

A post shared by Carrie-Anne Moss (@carrieanne.moss)

„Sledovala jsem všechny ty francouzské a evropské herečky, které působí tak sebevědomě ve své vlastní kůži. Nemohla jsem se dočkat, až také dospěji do této fáze. Těšila jsem se na ni. Není snadné působit v tomhle byznysu. Hodně na vás tlačí,“ sdělila herečka svou nepříjemnou zkušenost.

Celebrity - další články

Doporučujeme