Herečka Marika Šoposká může změnit povolání. Takhle jí to slušelo na přehlídkovém mole

8. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Marika Šoposká. (Foto: Profimedia)

Oblíbená herečka Marika Šoposká a hvězda XI. ročníku taneční soutěže StarDance se poprvé ukázala na přehlídkovém mole. Všem tak ukázala, že i po dvou dětech je její postava jako lusk. S fotkami z módní přehlídky se pochlubila na instagramu.

Vždycky se zajímala o módní trendy, ale jen z pohledu diváka. Pak jednou zazvonil telefon a herečka dostala nabídku, která se neodmítá. Marika se na jeden večer stala modelkou a odprezentovala model na pražském fashion weeku od CHATTY Prague.

Sice na instagramu se Šoposká zmínila, že byla nervózní a bála se, že to ostatním profesionálkám pokazí. Známá ji ale uklidnila, slovo dalo slovo a mohlo se jít na věc. První přehlídka v 32 letech. Tak každej začíná svojí modelingovou kariéru jinak, no napsala na instagram Marika.

Na přehlídce se objevila v proužkovaných šatech s dlouhým rukávem. Délka byla akorát ke kolenům, a tak vynikly hereččiny vysportované nožky z tance. Na nohou pak měla zlaté sandálky. Všichni, kdo fotografie viděli, vysekli Marice velkou poklonu. Není divu. V modelu vypadala opravdu úžasně a z fleku by se mohla modelingu věnovat profesionálně.

View this post on Instagram

A post shared by Marika Šoposká (@marika.soposka)


Celebrity - další články

Doporučujeme