Herečka Nela Boudová se otužování nebojí: Využila krásného počasí a ledovou koupel si vychutnala v rouše Evině

22. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Nela Boudová. (Foto: ČTK)

O víkendu počasí přímo vybízelo k tomu, aby lidé vyrazili ven a užili si prvního jarního sluníčka. Herečka Nela Boudová (53) jej využila po svém a znovu se vydala vstříc otužování. Tentokrát do ledové Vltavy hupsla pouze v Evině rouše. Zážitek následně okomentovala na svém Instagramu.

“Vím, že jsme s těma fotkama z otužování už dost nudní… až se otevřou restaurace, bary, kavárny tak možná budu fotit i jídlo, které jsem nikdy fotit nechtěla. Otužování ale bylo dneska krásné, svítilo slunce a moc jsme se nasmáli,” napsala na Instagram herečka Nela Boudová.

Příspěvek také doplnila o fotografii, kde je po ramena ponořená v ledové vodě. Samozřejmě bystrým fanouškům neuniklo to, že je herečka ve vodě nahá, a tak to okamžitě komentovali. “Chtělo by to neschovávat to tvoje ďábelsky sexy tělo, vystoupit z vody nahá jako Nymfa a potěšit naši chlapskou mysl…,” napsal jeden ze sledujících pod fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Nela Boudova (@nboudova)

Herečka komentář ale vzala s humorem a neurvalci odepsala, ať si raději koupí pánský časopis. Jiní ale smekají klobouk, že se do tak ledové vody odvážila. “Moc vás obdivuji, že vlezete do té ledové vody. Já to zkouším už půl roku a ještě jsem nedostala odvahu,” napsala jedna z obdivovatelek na Instagram.


Celebrity - další články

Doporučujeme