Herečka Sandra Pogodová se koupe v potůčku tak, jak ji pánbůh stvořil. Úplná lesní víla

21. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Zdroj: ČSFD

Herečka Sandra Pogodová, která ztvárnila ústřední hrdinku seriálu Helena, se rozhodla, že se bude v přírodě otužovat i v létě. Našla si proto horský potůček, do kterého se ponořila úplně nahá. Na jejím šťastném výrazu je vidět, že je šťastná jako ryba ve vodě. Nebo jako herečka v ledovém potůčku.

To, že se minulou zimu roztrhnul pytel s instagramovými příspěvky, na kterých se slavní i neslavní otužovali, jak na běžícím páse, všichni ví. Však jen ti vytrvalí a opravdoví milovníci otužování v takových příspěvcích setrvali i v létě.

Ráchat se ve studené vodě v horkých letních dnech totiž už není takové terno, jako když zem pokrývá sníh. Avšak Sandra nelenila a perfektní místo si na pravé, nefalšované otužování našla i v létě. Vyrazila za ním do hor, kde v ledovém horském potůčku smočila své úplně nahé tělo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Pogodová (@sandrapogodovaofficial)

Tomu se říká nuda v Beskydech, přátelé. Otužujte se, jde to i v létě,” hlásá nahá Pogodová ve videu s naprosto blaženým a šťastným výrazem ve tváři. Mohla si tak připadat, jako opravdová lesní víla. Schválně by nás zajímalo, zda se nějaký výletník nechal jejím ženským půvabem zlákat do nebezpečí.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme