Herečka Sára Affašová se pochlubila radostnou novinou. Mladý Donutil ji požádal o ruku

18. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Sára Affašová a Martin Donutil. (Foto: se souhlasem S. Affašová)

Herečka Sára Affašová má s partnerem Martinem Donutilem za sebou velice těžké období. Po ztrátě nenarozeného syna se u nich konečně blýská na lepší časy. Martin svou milou v listopadu požádal o ruku, ta se s novinkou pochlubila až nyní na svém instagramu.

Po zdrcující informaci, že pár přišel o miminko, se oba rozhodli na chvíli odjet do New Yorku, kde nabírali sílu. Tam ale došlo k dalšímu životnímu zlomu, a to konkrétně k žádosti o ruku.

“No a ještě v listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl,” napsala na instagram herečka. Sára k příspěvku přiložila také dvě fotografie, ze kterých vyzařuje ze snoubenců čirá radost a štěstí. Oba mají v pozadí slavné New Yorské náměstí s proslulými billboardy a před hledáčkem má herečka nastavenou ruku, na které se blýská stříbrný prstýnek s kamínkem.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

Kdy se na veselku budeme moci těšit, zatím nikdo neví. Je ale jasné, že ze zásnub má radost nejen celá rodina, ale i přátelé, kolegové a fanoušci, kteří pod příspěvkem snoubencům ve velkém blahopřáli. “Gratuluju,” napsal například herecký kolega Karel Heřmánek.


Celebrity - další články

Doporučujeme