Herečka Veronika Arichteva oslavila s manželem Bisim výročí svatby. Poslala mu krásný vzkaz

4. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Veronika Arichteva a Biser Arichtev. (Foto: Profimedia)

Herečka Veronika Arichteva stojí po boku režiséra Bisera již devátým rokem. 1. srpna oslavili výročí svatby a při té příležitosti herečka na instagramu nasdílela vzpomínkové video z jejch dne D.

Manželé Veronika a Biser Arichtevovi by se mohli zařadit mezi nestabilnější páry českého showbyznysu. Společně ve středu oslavili deváté výročí svatby. Hned bych se vdávala znova a dokonce za toho stejnýho člověka,” napsala na instagram herečka.

Na sociální síti zveřejnila také vzpomínkové video. V něm můžeme vidět část jejich svatebního dne. Veronika měla krásné bílé šaty s krajkou a vlasy měla upravené do drdolu, který zdobily dvě bílé růže. 9 let, 9 let vzpomínek, 9 let života s tebou jako tvoje žena Bisi. A je to ještě lepší než na začátku. Děkuju Ti, že se máme, dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

S manželem se Veronika poznala při natáčení seriálu Vyprávěj. Poté společně točili i sérii První republika a od té doby se podle slov herečky společným projektům raději vyhýbají. V show Jana Krause jednou řekla, že se tak chtějí vyhnout obviňování z jakéhokoliv protekcionismu, kterému na začátku čelili hodně. Manželé mají syna Luku Christa, který se jim narodil v září 2020.

Celebrity - další články

Doporučujeme