Herečka Veronika Jeníková vzpomíná na své působení v Ordinaci. Odchod mě moc mrzí, říká

24. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Veronika Jeníková. (Foto: Profimedia)

Milovníci Ordinace v růžové zahradě si určitě pamatují milou a usměvavou zdravotní sestřičku Vendulku. Tu dlouhé roky hrála herečka Veronika Jeníková. Po pěti letech v seriálu skončila a dnes svého rozhodnutí lituje. S informací přišel deník Blesk.

Herečka tehdy odešla na vlastní žádost. Původně se totiž počítalo jen s 32 díly, nakonec se ale Ordinace rozrostla do takových rozměrů, že v ní strávila pět let. Proto se rozhodla odejít. Odešla jsem na vlastní žádost, protože jsem měla pocit, že už jsem tam tak jenom plápolala,” uvedla pro Blesk.

Bohužel ji toto rozhodnutí dodnes mrzí a už by to neudělala. “Pak mě to vždycky mrzelo. Často si říkám, že bych tam ráda někdy aspoň proběhla,” dodala Jeníková s tím, že kdyby jí zazvonil telefon s nabídkou se do Ordinace vrátit, tak by ji bez váhání přijala. “Měla jsem moc ráda všechny ty lidi, kteří tam jsou, byl tam bezvadný štáb a bylo to prima, moc ráda na tu dobu vzpomínám.”

Díky roli v seriálu dnes pečuje o druhé

Seriál ji hodně ovlivnil v tom, že se později přihlásila na studium medicíny na Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy. “Udělala jsem asi čtyři zkoušky a nějaké zápočty. Dokonce mám i zkoušku z postupů, takže můžu pod dozorem zavádět močový katetr a další věci,” řekla. Bohužel kvůli pandemii koronaviru studium nakonec nedokončila. Nyní pečuje o své rodiče, ačkoliv jsou v domově důchodců. “Jsem strašně ráda, když tam jsem a můžu se starat, a když se tam s těmi lidmi můžu bavit,” uvedla.


Celebrity - další články

Doporučujeme