Herectví ho už nebaví? Kevin ze Sám doma se předvedl na módní přehlídce

6. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Macaulay Culkin (Zdroj: ČTK)

Moc to nevypadá, že by Macaulay Culkin zažíval nějak extra velký herec comeback. Vypadá to, že přesedlá na úplně jiný obor. A tím je modeling. Informaci přinesla televize BBC. Na mole se vedle něj představil další hollywoodský fešák.

Macaulay Culkin se rozhodl, že přesedlá na další práci. Kromě otcovské role totiž zvládá i modeling. Objevil se v rámci show Love Parade od značky Guicci a bylo znát, že mu procházka po modelingovém mole nedělá vůbec žádný problém.

Herec na sobě měl havajskou košili a blyštivé sako a trochu vypadal, jak když si zrovna odskočil z pláže. Na dovolenou ale zřejmě jen tak nevyrazí, protože v dubnu mu jeho dlouholetá partnerka Brenda Song porodila syna Dakotu. Toho pojmenovali po hercově sestře, kterou v roce 2008 srazilo auto a ona na následky zranění zemřela.

Culkin je často viděn s kočárkem a otcovské povinnosti si zřejmě užívá. Občas si ale odskočí k práci. Na přehlídce Guicci nebyl jediným hercem na mole. Tím byl Jared Leto, který předvedl světlé kalhoty a šedé sako s výstřihem. Košili si pod něj zřejmě nevzal.


Celebrity - další články

Doporučujeme