Hilaria Baldwin ukázala záhadné miminko. Odtajnila pohlaví i jméno

4. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Hilaria a Alec Baldwinovi. Foto: Shutterstock

Teprve před půl rokem přivítali Alec (62) a Hilaria (37) Baldwinovi na světě syna Eduarda, a už se jejich rodina opět rozrostla. O tajemném miminku manželé nejprve mlžili, teď ale ukázali první snímky a odtajnili základní informace. 

Alec a Hilaria Baldwinovi si rodičovství skutečně užívají. Do rodiny nedávno přivítali již sedmí dítě, teprve půl roku před tím ale Hilaria porodila chlapečka jménem Eduardo. Příchod nového člena rodiny tak pochopitelně vyvolal řadu otázek.

Nejprve nebylo jasné, zda je dítě adoptované, nebo zda rodina využila služeb náhradní matky. Hilaria nyní potvrdila, že se jednalo o ten druhý případ. Malé holčičce dali rodiče jméno Lucia.

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

“Jsme naprosto zamilovaní do naší dcery Luciy. Stejně jako tvoji bratři a sestry, jsi splněný sen,” napsala hrdá máma 2. března na svůj instagramový účet. Vedle Eduarda a Luciy vychovávají rodiče ještě malou Carmen (7), Rafaela (5), Leonarda (4) a Romea (2). Alec Baldwin má ještě z předchozího manželství s herečkou Kim Basinger (67) dceru Ireland (25), která se živí jako modelka.


Celebrity - další články

Doporučujeme