Hledá se Česká Miss 2017! Nový koncept, velká show i ceny v hodnotě několika milionů

24. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Krásná, chytrá, svá i odvážná. Taková by měla být Česká Miss 2017! Máš na to právě ty? Nebo znáš někoho ve svém okolí? Přihlas ji, podporuj ji na sociálních sítích a pokud bude úspěšná a dostane se do finále, čeká na tebe balík lístků na jedinečnou finálovou show v O2 areně za účasti mnoha hvězd a osobností, která bude 10. května!

V Čechách je mnoho krásných žen, ale Česká Miss neníjen o kráse. Vítězky, na které čeká život na výsluní, zajímavé pracovní příležitosti a ceny v hodnotě několika milionů, musejí mít odvahu bojovat o titul.

Kdo se může přihlásit?

Šanci mají dívky ve věku osmnáct až dvacet pět let, které vyplní přihlášku na www.ceskamiss.cz , budou aktivní na své oficiální sociální síti a v lednu se zúčastní jednoho z castingů.

Tématem soutěže je „Zdraví, krása a voda“ a v rámci programu čeká finalistky zahraniční soustředění, ale především několikaměsíční spolupráce s odborníky a známými tvářemi, které je naučí, jak o sebe pečovat, jak vystupovat a komunikovat s médii, jak se oblékat, jak pózovat před fotoaparátem, jak žít zdravě s aplikací DetoxMe, ale třeba také základy finanční gramotnosti či základy společenského chování.

Nová Česká Miss 2017 je jiná, atraktivnější a zábavnější. Máš na to? Zkus to, za zkoušku nic nedáš! Nebo přihlas krásku ze svého okolí na www.ceskamiss.cz

Celebrity - další články

Doporučujeme