HOKEJ: Jágra děsí hlasy fanoušků pro Utkání hvězd. Prý už je příliš starý!

3. prosince 2015·Celebrity·Redakce

Hokejista Jaromír Jágr je v zámoří stále natolik populární, že bude najisto nominován do lednového Utkání hvězd NHL. Vysoký počet hlasů ale 43letého veterána trochu děsí. Může za to nový formát zápasu.

Nadcházející All Star Game NHL se uskuteční na konci ledna v Nashvillu a bude se hrát úplně novým systémem. Každá ze čtyř divizí utvoří jeden tým, hrát se budou dvě semifinále a pak finále. Revoluční přitom je, že se bude hrát pouze ve třech hráčích na každé straně. A právě z toho má Jaromír Jágr největší obavy.

“Fanoušci – moc si vážím vašich hlasů pro All Star Game, ale hrát 3 na 3 by mne mohlo zabít, a já nechci ještě zemřít 🙂 Děkuji za pochopení. Jsem už příliš starý :-)” napsal Jágr na svém twitterovém účtu a pobavil celý svět.

Hned mu odpověděla další hokejová legenda Teemu Selänne, jenž už aktivní kariéru ukončil. “Volím tě, kámo! Ještě nejsi tak starý! A jsi mnohem mazanější než dnešní kluci!!! Jen pokračuj, příteli!” Jágr reagoval rychle a pokračoval ve vtipkování: “:-))  Udělám to pro tebe, ale pokud se rozhodnou, že to pořád není dobré a změní to v roce 2026 na hru 2 na 2, tak už do toho nejdu 🙂 To mi bude 54.”

 

Celebrity - další články

Doporučujeme