Holka, které dělá stojky, se tajně vdala. Berenika Kohoutová bere svatbu jako intimní věc

6. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Berenika Kohoutová (foto ČTK)

Herečka, zpěvačka a spisovatelka Berenika Kohoutová, která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, se tajně vdala. Za muže si vzala otce své rok a půl staré dcerky Loly Kryštofa Kubína. Informace o tajné svatbě přinesl web ŽivotvČesku.cz.

Berenika Kohoutová, která je zároveň maminkou rok a půl staré Loly, se netajila tím, že se svým partnerem a otcem její dcery, svatbu plánuje. Už na konci července říkala, že mají vybrané místo (Mlýn na Dobré vodě) a agenturu, protože bez té by se se svým pracovním vytížením neobešli.

Ani po tom, co informaci o jejich sňatku prozradila na svém Instagramu máma Bereniky, spisovatelka Irena Obermannová, Berenika datum svatby neprozradila. “Nechtěla jsem to ani oficiálně zveřejňovat a přijde mi, že není nutné psát o nějakém datu, kdy přesně jsem měla svatbu,” řekla pro ŽivotvČesku.cz s tím, že je to pro ni akt intimní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Pro Bereniku to však žádná premiéra nebyla. Vdanou paní už se jednou stala. Jejím manželem byl o šestnáct let starší producent Pavel Čechák. S ním se starala o jeho dvě děti z předchozího vztahu. Manželství jim vydrželo rok a půl a rozvedli se na podzim roku 2017. V únoru 2020 se jí však narodila dcera Lola s jejím dnes už manželem Kryštofem.

Celebrity - další články

Doporučujeme