Holka nebo kluk? Tereza Ramba si chce nechat pohlaví druhého miminka jako tajemství

28. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jiří Mádl a Tereza Ramba (Foto: ČTK)

Brzy bude dvojnásobnou maminkou a své těhotenství herečka Tereza Ramba už neskrývá. Doma nechala svého prvního potomka s manželem a na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů přicestovala s maminkou.

Jako herečka má Tereza Ramba v Karlových Varech povinnosti. Představuje zde hned dva filmy, ale také se stala porotkyní Nespresso Talents. “Tohle je docela náročné. Z 53 snímků vybrat ten nej, to bude fakt těžké. Všechny tříminutové snímkyjsem viděla, ale vzhledem k tomu, že nejsem vůbec technický typ, tak jsem musela mít pomocnou ruku,” přiznala pro Blesk herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Do Varů přicestovala jen s maminkou, potomka, kterému říká Slunce, nechala i s jeho tatínkem doma. Věří ale, že příští rok dorazí na festival už ve čtyřech a užijí si to. “Je to podruhé, co jsem bez Slunce mimo domov. Má to své výhody, protože pořád spím, takže se domů vrátím odpočatá,” řekla Tereza.

Na začátku šestého měsíce si těhotenství užívá, ale zda to bude kluk nebo holka ještě neví. “Já to nevím, chci si to nechat do porodu, ale doufám, že to někdo nevykecá,” směje se budoucí dvojnásobná maminka. S natáčením už skončila a po porodu chce mít roční pauzu.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Zrovna včera mě nějaký zahraniční režisér přemlouval, ať vezmu roli jako těhotná. Zařekla jsem se, že už ne. Opravdu bych chtěla vydržet rok netočit,” míní Tereza. Fanoušci i režiséři ale zřejmě doufají, že si to herečka rozmyslí a před kameru se vrátí dřív.


Celebrity - další články

Doporučujeme