Holky, posilujte pánevní dno a váš sex bude nezapomenutelný, radí Aneta Krejčíková

16. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Aneta Krejčíková (Zdroj: ČSFD. Se svolením FTV Prima)

Herečka Aneta Krejčíková na svých sociálních sítích nemá problém mluvit o intimních tématech. V minulosti se svěřila, že rodila do vody a nyní se vrhla na edukaci ohledně cvičení pánevního dna.

Krásná Aneta Krejčíková má k intimním tématům hodně blízko a rozhodně se nestydí. Své smyslné tělo klidně ukáže ve spodním prádle. Nyní se pustila do osvěty a rozhodla se otevřít ženské téma, které se týká pánevního dna. “O tom, že bych měla posilovat svaly pánevního dna, jsem se dozvěděla až tak před pěti lety od svého nynějšího partnera, který je sportovec. Zarazilo mne, že se o tom nemluví, neučí, neví..,” napsala Aneta na svůj Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Dvojnásobná maminka syna Bena a dcery Toničky je ala ráda, že se může neustále vzdělávat. “Je jasný, že máme jiný možnosti, než měly ženy před dvaceti lety. Holky, posilujte pánevní dno. Nejen, že to funguje jako prevence proti inkontinenci nebo jen jako posílení ochablých svalů po těhotenství a porodu, ale odráží se to i na podpoře břišního svalstva, tedy držení těla. V neposlední řadě, což můžu potvrdit, to radikálně zvýší vaše prožitky při milování,” radí Aneta.

Blondýnka je zasnoubená s Ondřejem Rančákem, který je učitel tělocviku. Její příspěvek ale nezaujal jen ženy, pro které byl určen, ale i mužské publikum. “Anetko, sleduji Vás jako muž, neb jste krásná ženská a působíte velmi přirozeně. Je super, jak dokážete psát a mluvit otevřeně o věcech, které jsou pro většinu žen tabu,” napsal jeden z jejích sledovatelů.

Celebrity - další články

Doporučujeme