Hudební ikona Marika Gombitová oslavila 65. narozeniny

14. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Marika Gombitová. (Foto: se souhlasem Marika Gombitová)

Zpěvačka a skladatelka Marika Gombitová oslavila v sobotu 12. září krásné 65. narozeniny. Oslava proběhla v kruhu nejbližších a nechyběli na ní její pejsci Láska a Majky. Informoval o tom deník Blesk.

Marika si svůj den užila s rodinou na zahradě. Děkuji za nádherná přání, květiny a dárky k mým dnešním narozeninám. Opravdu si toho moc vážím. Miluju vás, lidi,” napsala na facebook zpěvačka.

Fanoušci se také mohou těšit na narozeninové koncerty, které kvůli koronaviru musela Gombitová přeložit na příští rok. Už teď je ale jasné, že akce v Bratislavě a Košicích budou stát za to. Dobu pandemie využila k práci na remixu svého hitu V období dažďa, na kterém spolupracovala s DJ Robo Burianem.

View this post on Instagram

A post shared by Marika Gombitová (@marika_gombitova)

Marika je na Slovensku hudební ikonou. Na kontě má ocenění jako Zpěvačka století nebo Žena 21. století. Její píseň Vyznanie zvítězila v anketě Hit století a je nejemotivnější skladbou v historii slovenského popu. Stala se také symbolem nezdolné vůle, když v listopadu 1980 při návratu z koncertu v Brně bourala a na následky nehody ochrnula od sedmého obratle dolů. Marika se ale nevzdala a i po nehodě pokračovala v koncertování.

V roce 2001 si zazpívala duet s Mirem Žbirkou Nespalme to krásné v nás. Celkem má na kontě více než 230 písní a u 64 skladeb je podepsaná jako autorka hudby.

View this post on Instagram

A post shared by Marika Gombitová (@marika_gombitova)


Celebrity - další články

Doporučujeme