Hvězda Bezva ženské na krku Petra Hřebíčková přijde ve čtvrtek k Pokondrům!

13. října 2016·Celebrity·Redakce

Čtvrtečním hostem u Pokondrů byla hvězda filmu Bezva ženská na krku Petra Hřebíčková. Poslechněte si, jaké dostala nepříjemné otázky a jak vedle herectví zvládá i mateřské povinnosti.

Petro, jak se vám daří? Jste ještě na mateřské dovolené?

Petra: Ano, jsem. První rok jsem trochu pracovala a trochu si vyčítám, že se mi to nepovedlo úplně skloubit. Takže tento rok jsem si řekla, že budu brát jen to, co mě obrovsky nadchne. Ve Švandově divadle hraji jen v představení Hamlet a možná nastoupím do Cry, baby cry, to je taková moje srdcová záležitost.

Teď vás můžeme vidět v novém filmu. Jste i Vy “Bezva ženská”?

Petra: Moc často ne (úsměv). Ale musíte mít skvělýho chlapa, který by to s vámi vydržel… Vidím samozřejmě u sebe spoustu chyb, hlavně po ránu nebývám moc bezva.

Hrajete ženu, která po rozchodu začíná znovu a úplně jinak. Když si sednete s kamarádkama, bavíte se třeba o tom, jakou ženskou vlastně chlapi chtějí?

Petra: To je samozřejmě věčné téma. Dokonce jsme přišly na to, že ideální by bylo, kdyby byla tak trochu jako chlap. Ale zároveň sexy a dokázala aby doma bylo uklizeno a navařeno a že dítě nebrečí… (smích) 

3 nepříjemné otázky

Partner je také herec a máte rodinu. Kdo musí trochu upozadit to herecké ego aby to doma fungovalo?

Petra: To je otázka. Já myslím, že když si to svoje herecké ego neupozadím, tak Matěj si mě hodně rychle srovná. 

Setkala jste se někdy v divadle s českou závistí?

Petra: Na rovinu mi to nikdo najevo nedal. A jestli je to za zády, tak je mi to vlastně jedno.

Jakou jste si v rámci svého soukromí určila hranici, kam až pustíte bulvár?

Petra: No, tu hranici si člověk nějakou dává. Ale pak občas zjistí, že sem tam něco prozradí víc než by chtěl. Ale zásadní je ubránit syna Šimona od toho všeho. My dva se s tím tak nějak popereme. Delší dobu jsem se s tím nějak srovnávala. Ale když nás někdo dvě hodiny pozoruje na procházce, tak s tím se nedá moc dělat… 

Poslechněte si také: Vedle Petry Hřebíčkové se ze mě stává vlkodlak, říká režisér Bezva ženské Vejdělek!

 

Poslechněte si

Celebrity - další články

Doporučujeme