Hvězda Ulice změnila image. Filip Rajmont je po nemoci odpočatý dost a těší se na natáčení

20. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Filip Rajmont (Zdroj: ČTK)

Herec Filip Rajmont je nejen skvělý divadelní herec, ale diváci si jej zamilovali i v nekonečném seriálu Ulice. Tam se po pauze vrací jako Otík Puklický a je rád, že má opět dostatek práce. Kromě toho se pochlubil i novou image.

Herec Filip Rajmont neměl v posledních měsících moc štěstí. Nejprve si přetrhal vazy a musel s nohou na operaci a pak vypukla pandemie a přestalo se natáčet. “Všichni jsme měli prázdniny. Já jsem měl tak tři roky. Nejdříve úraz a pak byl covid, takže jsem odpočatý až až,” svěřil se pro server Super.cz.

A stejně jako většina umělců, i on měl problém s financemi. “Taky mi došly peníze, takže člověk nemůže nikam odjíždět. Naposledy jsem byl na Srí Lance, a to bylo ještě před covidovou krizí,” dodal. V nekonečném seriálu působí už řadu let. Jde o jeho nejdelší televizní projekt.

View this post on Instagram

A post shared by Filip Rajmont (@filiprajmont)

Myslím si, že začínám už jedenáctou sezónu. Je to určitě můj nejdelší projekt, co se natáčení týče. Ale mám i delší divadelní, třeba s Martinem Hoffmanem máme představení Lordi. A to trvá minimálně patnáct let,” dodal Filip, který změnil i image. Nově si totiž nechal narůst vousy.


Celebrity - další články

Doporučujeme