Hvězdy Divokého anděla opět spolu. Takhle po 18 letech vypadají Milagros a Ivo

9. září 2016·Celebrity·Redakce

Už je to 18 let, co argentinský seriál Divoký anděl den co den přikovával k televizím miliony diváků z celého světa. Podívejte se, jak dnes vypadají jeho hlavní představitelé - Milagros a Ivo.

Divoký anděl byl svého času fenomén. Každý věděl, že Milagros je služka, která se chová tak trochu jako kluk, nosí červenou kšiltovku, ale když ji sundá, je z ní kráska s kučeravými vlasy. A že si myslí na syna svého šéfa, synka z bohaté rodiny.

Stejně jako filmy o Popelce, i argentinská telenovela měla šťastný konec, který končil jak jinak než svatbou.

Pamatujete? Takhle začínal každý díl Divokého anděla:

 

Od té doby už uplynulo osmnáct let, představitelce Milagros Natalii Oreiro je devětatřicet a vychovává čtyřletého syna Merlína Atahualpa. V Argentině patří mezi populární herečky, vždyť po účinkování v Divokém andělu se jí role jen hrnuly. 

Populární byla pochopitelně i u nás, hlavně jako zpěvačka, a kromě koncertů v rámci turné po Evropě vystoupila na Českém slavíkovi 2000, kde Lucii Bílé předávala cenu.

Se svým seriálovým partnerem Ivem (Facundo Arana) zůstali i po natáčení kamarádi, ačkoli hodně lidí si přálo, aby to dali dohromady.

Nestalo se, ale pořád jim to spolu sekne. Ostatně to dokazují fotky, které Natalia zveřejnila na svém Instagramu. S Facundem se po letech sešli na červeném koberci během premiéry filmu Gilda, kde Natalia ztvárnila hlavní roli.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme