I božská Kate s Williamem někdy vzdorují. Neuposlechli královnu, teď musí jít na kobereček

30. července 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton a princ William jsou na první pohled dokonalým manželským párem, který poctivě plní své královské povinnosti. Královna Alžběta II. na ně může být jen pyšná. Ale i oni dva mají občas tendenci vzdorovat. Informaci uvedl magazín People.

Kate Middleton a princ William nedávno se svými dětmi cestovali vrtulníkem, aby se co nejrychleji dostali na dovolenou. A královna Alžběta II. dala manželům prý jasně najevo, že se jí způsob přepravy nelíbí. Už v prosinci na toto téma měla s Williamem několik rozhovorů.

Netýkalo se to ale toho, že by se královně nelíbil způsob přepravy vzhledem ke globálnímu oteplování. Bojí se, že by se jejímu vnukovi a jeho rodině mohlo něco stát. A to i když je William vycvičeným pilotem vrtulníku. Manželé prý po těchto rozhovorech používání vrtulníků omezili. Následně ale vyšla informace, že rodina vstupuje do vrtulníku opět společně.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

To je ale v královské rodině zakázáno. “Vypadá to, že princ William a Catherine vzdorovali rozkazům královny. Tento týden byli viděni, jak nastupují do vrtulníku v zadní části Kensingtonského paláce, jeli si užívat krátké dovolené. Královnu to znepokojilo. Je v královském protokolu, aby lidé cestovali v samostatných letadlech z velmi zjevných bezpečnostních důvodů,” uvedl královský expert Neil Sean. Podle něj je téměř jisté, že až se Kate s Williamem opět vrátí do vlasti, budou muset královně vysvětlit důvod, proč cestovali společně.


Celebrity - další články

Doporučujeme