I po 11 letech láska jako trám. Dykovi na sebe koukají jako dvě zamilované hrdličky

20. května 2022·Celebrity·Redakce

Dykovi (Foto: Profimedia)

Tatiana a Vojta Dykovi jsou spolu už 11 let, z toho 3 jako manželé. A ani po takové době společného soužití sebe očividně nemají dost. Herečka na svého mladšího partnera koukala jako na obrázek a vysoký fešák ji před očima ostatních láskyplně líbá. O jejich sladkém cukrovaní informoval web Super.cz.

Bok po boku se ukázali na tiskovce divadla Ungelt, kde spolu hrají představení Slepice na zádech. Tatiana kromě toho hraje v Ungeltu i po boku Jiřího Langmajera v představení Skleněný strop. Během tiskovky byl představen program letní scény divadla Ungelt a na oba dva se mohou diváci těšit.

Společně rozdávali úsměvy na všechny strany a přestože přišla Tatiana až ke konci tiskové konference, Vojta jí držel na jevišti místo a před zraky všech ji přivítal něžným polibkem. Po celou dobu pak na sebe házeli zamilované pohledy, kterých si nemohl někdo nevšimnout. Super.cz se Dyková svěřila ohledně jejich plánů na letošní léto.

I vzhledem k tomu, že právě oznamovali veřejnosti, že je čeká přes léto práce, dovolenou v zahraničí neplánují. “My budeme trávit léto v Česku, zahraniční dovolenou v teple si necháváme až na leden, kdy mají herci obecně méně práce. Na práci v létě se už moc těším,” svěřila se herečka.


Celebrity - další články

Doporučujeme