Influencerka se vykašlala na lockdown a odletěla na Maledivy. Kvůli sexy snímkům jí teď hrozí bičování

28. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Georgia Steel si na Maledivách zadělala na problém. Foto: Instagram / geesteelx

Účastnice reality show Love Island a instagramová influencerka Gerogia Steel (22) se lockdownem nenechá příliš rozházet. Aby uspokojila své obchodní pohledávky i fanoušky, neváhá si zaletět do Dubaje nebo na Maledivy. To se jí teď ale stalo osudným: kvůli odhaleným snímkům jí na muslimských Maledivách hrozí přísný trest.

Mladičká kráska Georgia Steel se proslavila hlavně díky účasti v reality show Love Island. Dnes má na svém instagramu více než 1,6 milionů sledujících a vydělává si díky nim nemalé peníze. Práce influencera s sebou ale přináší i řadu povinností a Georgia se proto snaží využít každé příležitosti, aby mohla své věrné zásobovat vyladěnými snímky.

Právě to se jí teď ale pořádně vymstilo. Když při svém nedávném výletu na Maledivy nahrála na sociální sítě velmi odvážné snímky, nevědomky tím porušila místní přísná pravidla.

“Lidem ze Západu to může připadat divné, ale přiletět sem a nedodržovat naše zákony a zvyky je neuvěřitelně urážlivé. Influenceři, kteří mají dojem, že Maledivy jsou jen skvělou kulisou pro jejich Instagram, by se nad tím měli zamyslet dřív, než skončí ve vězení,“ uvedl jeden z Maledivanů pro deník The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Steel (@geesteelx)

Maledivy jsou totiž muslimskou zemí, ve které platí právo šaría. Za odhalování na veřejnosti by mladou krásku klidně mohli potrestat bičováním. Fotkami, na kterých nemá žádné tričko, by ale do problémů nemusela dostat jenom sama sebe. „Také resort by z toho mohl mít vážné potíže, pokud by se přišlo na to, že hosté jako Georgia Steel v areálu dělají v podstatě pornografické fotky,“ dodal rozhořčený muslim.

Poté, co se na Steel snesla vlna kritiky, odvážné snímky z jejího profilu raději odstranila. Fotky, na kterých si v moři užívá v promočeném tričku, ale na síti nadále zůstaly.

Foto: Instagram / geesteelx

Celebrity - další články

Doporučujeme