Iva Janžurová vyrazila s Janou Paulovou do Řecka. V retro plavkách ukázaly úžasné figury

21. července 2023·Celebrity·Redakce

Iva Janžurová. (Foto: Profimedia/instagram)

Herečka Iva Janžurová, která v květnu oslavila 82. narozeniny, si léto užívá naplno. S hereckou kolegyní Janou Paulovou (68) vyrazila na řecký ostrov Korfu. Společně se zvěčnily v retro plavkách a jde vidět, že elán ani jedné rozhodně nechybí.

Pozor tanga jdou prudce z módy! Hit letošního Korfu, napsala s vtipem na instagram Janžurová. Reagovala tak na model plavek, které s Janou Paulovou na fotografii vynesly. Obě na sobě mají červenobílé proužkované retro plavky. Z obou na snímku doslova srší dobrá nálada a není divu, když vyrazily společně do dovolenkové destinace na Korfu.

Po zveřejnění fotografie se pod příspěvkem strhla lavina pochvalných komentářů. “Obdivuji však obě ladné postavy, bez rozdílu věku, třebaže podélné pruhy vždy rozšiřují tvary postavy, u vás obou je tomu naopak,” napsal jeden ze sledujících. “Neskutečně vám to, milé dámy, sluší! A ty postavy, jak vy to děláte,” dodal další. A nám nezbývá, než s nimi souhlasit!

View this post on Instagram

A post shared by Iva Janžurová (@iva_janzurova)

Iva Janžurová se v českém showbyznysu řadí jistě mezi oblíbené hrečky. Národ baví bezála půl století. V očích národa je prostě “Janžurkou” – sympatickou, mírně ztřeštěnou bytostí z řady dodnes oblíbených komedií. Ale s přehledem zvládá i vážné a náročné party.

Celebrity - další články

Doporučujeme