Ivana Gottová poprvé od smrti manžela ve společnosti. Tisícům fanouškům představila v předpremiéře film Karel

21. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott (Foto: se svolením Karel Gott Agency)

Poprvé mohli fanoušci zesnulého zpěváka Karla Gotta spatřit dlouho očekávaný snímek KAREL. Jeho premiéra se kvůli pandemii koronaviru přesunula na 7. října letošního roku. Přesto ho první nadšenci měli možnost zhlédnout již v sobotu na přepremiéře v Plzni. Na akci nechyběla ani vdova Ivana Gottová. Informoval o tom deník Blesk.

Jednalo se o výjimečnou předpremiéru, jak uvedla na instagramu Gottová. Akce se totiž konala v Karlově rodném městě v Plzni a přišlo na ni bezmála tři tisíce lidí. “Jsem moc ráda, že tady s vámi mohu být. Děkuji, že předpremiéra se koná v jeho rodném městě. Ať vás film zahřeje u srdce a ať se vám líbí,” řekla před začátkem projekce Ivana, která se i po dlouhé době trošičku usmívala.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Mezi lidmi jsme ji neviděli téměř dva roky. Stranila se a setkávala se jen s nejbližší rodinou a přáteli. Na předpremiéře nechyběla ani režisérka Olga Špátová Malířová. “Zde se Karel narodil, zde tak rád vystupoval. Vždy říkal: Moji Plzeňáci mi rozumí. Mám takový pocit, že by se radoval, kolik přišlo lidí,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by L U K A S  H U L I N A (@hulinalukas)

K filmu vyšel i soundtrack písniček, kterými je snímek protkaný. Oficiální premiéra bude ve čtvrtek 7. října a už teď je jasné, že se mají diváci a fanoušci několikanásobného Zlatého slavíka na co těšit. Film je totiž skutečně silný a o emotivní zážitky nebude nouze.

Celebrity - další články

Doporučujeme