Ivana Gottová poslala fanouškům malý vánoční dárek: Oznámila datum premiéry filmu Karel

22. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Ivana Gottová (Fotp: Frekvence 1)

Vdova Ivana Gottová oznámila fanouškům Karla Gotta na Instagramu radostnou novinu. Zveřejnila druhé datum premiéry dlouho očekávaného snímku KAREL. Pokud všechno půjde podle plánu, tak by diváci mohli Mistra na velkém plátně vidět už na jaře. Záleží pouze na vývoji epidemie, která nás neustále sužuje.

Gottová popřála nejprve krásné vánoční svátky a nadělila Karlovým příznivcům malý dárek. “Vážení a milí, drobných radostí není v tomto předvánočním čase nikdy dost. A já snad pro vás jednu drobnou radost mám,” napsala na Instagram Ivana Gottová.

“Pokud nám budou okolnosti přát, předpokládaný termín premiéry filmu Karel je 13. května 2021,” dodala v příspěvku. Fanoušci na biografický snímek čekají už od listopadu, kdy byla naplánovaná jeho premiéra.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Bohužel celosvětová pandemie koronaviru jeho začátek odsunula na dobu neurčitou. I tak se ale podle reakcí předpokládá, že film bude plnit jeden kinosál za druhým.

Nezbývá doufat, že se koronavirová situace zlepší a fanoušci si tak tento malý vánoční dárek 13. května užijí. “Moc se těším. Doufám, že to konečně vyjde,” napsal jeden z příznivců k příspěvku na Instagram.

Foto: ČTK/Instagram/Shutterstock/Frekvence 1

Celebrity - další články

Doporučujeme