Ivana Gottová vilu na Bertramce zpřístupní veřejnosti. Karla by to těšilo, uvedla

2. října 2023·Celebrity·Redakce

Karel Gott s přáteli. (Foto: instagram Karel Gott Agency)

V neděli 1. října to byly čtyři roky, co na druhý břeh odešel oblíbený zpěvák Karel Gott. Zemřel ve věku 80 let. V rámci vyročí smrti se manželka Ivana Gottová rozhodla překvapit jeho fanoušky. Trvale zpřístupní veřejnosti jejich vilu v ulici Nad Bertramkou.

O novince informovala Ivana na instagramu. “Milí Karlovi příznivci, nejspíš i vy dnes na mého manžela vzpomínáte víc než jindy… A já cítím, že právě dnes je ten správný den, abych se s vámi podělila o důležitou novinku, kterou chystáme na druhou polovinu příštího roku, uvedla na začátku příspěvku.

Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života. Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti.  Na fotografii Jaroslava Tatka z roku 1992 je vidět, že pro Karla bylo přirozené pozvat si občas domů „na Bertramku“ své příznivce. Chtěla bych, aby to tak bylo i v budoucnu, dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Zatím není jasné, kam se Ivana s dcerami odstěhuje, přesto doufá, že vila se stane pěkným pamětním místem. Věříme, že VILLA GOTT se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj. O detailech vás budu postupně informovat,” uvedla.

Celebrity - další články

Doporučujeme