Ivana Trojana opouští po 30 letech manželka. Už spolu ani nebydlí

28. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Ivan Trojan, Klára Trojanová (Foto zdroj: Profimedia)

Patřili k jednomu z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. I na ně ale padla manželská krize a jak to tak vypadá, Klára Pollertová-Trojanová a Ivan Trojan se rozvádějí. Podle svědectví sousedů spolu už ani nebydlí. O krizi ale herec mluvil už v roce 2014. Informuje o tom Blesk.

Tahle zpráva mnohé překvapila, protože ještě letos v únoru byl manželský pár viděn spolu bok po boku ve společnosti. Podle slov jednoho ze sousedů se Klára Pollertová-Trojanováodstěhovala na Smíchov. Ivan Trojan zůstal v Košířích sám se psem.

Mluví se tedy i o rozvodu. Podle Blesku měl manželský pár už v září u notáře vyřešit vypořádání společného majetku. S rozvodem prý přišla manželka Klára.

Tohle ale jistě nebyla první krize, se kterou se Ivan a Klára potýkali. Už v roce 2014 mluvil Trojan v rozhovoru pro Novinky o tom, že to potká téměř každého. “Především pokud přijde nějaká krize, a ta z devadesáti devíti procent přijde, nezapomenout na to, proč jste se brali a co bylo to hezké, co vás spojuje. A snažit se tu krizi překonat a vydržet, ne se při první příležitosti rozvádět. I my jsme si samozřejmě prošli krizí, ale protože naše manželství stojí na silných základech, oba jsme věřili, že to nemá a nesmí skončit,” nechal se tehdy slyšet herec. Je tedy tohle definitivní konec?


Celebrity - další články

Doporučujeme