Já už tu nebudu, ale Hagrid ano. Hvězda Harryho Pottera dojala fanoušky k slzám

8. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Robbie Coltrane (Zdroj: ČTK)

Speciál k dvaceti letům Harryho Pottera se rozebírá všude na světě. Fanoušci se ale shodují, že nejdojemnější v něm byl představitel Hagrida Robbie Coltrane. V dokumentu herec uvedl, že pro něj šlo o velmi šťastné období.

Tady se bez slz neobejdete. Ve speciálu Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic bylo mnoho dojemných momentů, ale jeden je všechny strčil do kapsy, jak se nyní shodují fanoušci slavné série. Dle reakcí na sociálních sítích to byl Robbie Coltrane, který si zahrál klíčníka a šafáře v Bradavicích Hagrida.

Byl to konec jedné éry, deset let mého života. Moje děti vyrostly během té doby,” svěřil se herec mezi záběry z natáčení, kdy si užíval poslední chvilky jako Hagrid. Následuje hercův smutný úsměv, který vžene slzy do očí i těm nejtvrdším divákům.

View this post on Instagram

A post shared by Watcher Realm (@watcher.realm)

Jeho děti během natáčení vyrostly, ale podle herce měly filmy i kniha vliv na několik generací. “Odkaz filmů předá generace mých dětí zase těm svým. Filmy klidně budete moci zhlédnout i za 50 let. Já už tu sice nebudu, ale Hagrid ano,” dodal se smíchem. Všechny fanoušky naprosto odrovnal.

Posledních 30 minut potterovského speciálu mě úplně rozsekalo. Hlavně Robbie, brečel jsem jako želva,“ objevilo se například na twitteru. „Zatracení kouzelníci, jako bych krájel cibuli,“ přidal se jiný fanoušek. “Chtěla bych ho obejmout. Milujeme tě, Hagride,” svěřila se jiná.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme