Jablko nepadlo daleko od stromu. Modelka Heidi Klum se pochlubila vitální maminkou a nádhernou dcerou

16. června 2023·Celebrity·Redakce

Heidi Klum a její dcera Leni (Zdroj: Profimedia)

O tom, že modelka Heidi Klum má nádherou dceru Leni, která jde v jejích stopách a je rovněž modelkou, se už ví. Nyní už ale svět ví, po kom je nádherná i samotná Heidi. Její maminka je totiž pořádná kočka.

Jaká matka, taková dcera. V případě Heidi Klum a její dcery Leni to bezesporu platí. A na genech jako přes kopírák nešetřily sudičky ani u Heidi. Ta se nyní pochlubila třígenerační fotkou pořízenou za pomocí zrcadla. Na momentce je Heidi, její maminka Erna a její dcera. A všem je hned jasné, že všechny tři dámy jsou si neskutečně podobné.

Mají podobný pohled, plavé vlasy i zářivý úsměv. Leni se liší plnějšími rty, které podědila spíše po svých předcích z otcovi strany. Tím je italský multimilionář Flavio Briatore. Už teď je ale jasné, že mladá modelka se stáří rozhodně bát nemusí. Heidi už padesát je a vypadá fenomenálně. Erna, jejíchž věk se odhaduje zhruba okolo sedmdesátky, si zachovává šarm a vitalitu.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Kromě Leni má ještě další tři vnoučata ze strany Heidi. Ta je matkou i synů Henryho Günthera a Johana Rileyho a také dcery Lou, jejichž otcem je zpěvák Seal. Leni jde zatím v krocích své maminky a věnuje se modelingu. Společně se slavnou maminkou nafotila kolekci spodního prádla pro Intimissimi, objevila se na obálce Vogue Germany či šla přehlídku pro Dolce & Gabbana. I když je v modelingu úspěšná, má i zadní vrátka. V New Yorku studuje interiérový design.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme