Jak se Noidova manželka udržuje ve formě? Chodit do posilovny Eliška opravdu nepotřebuje

28. března 2023·Celebrity·Redakce

Václav Noid Bárta s rodinou. (Foto: Profimedia)

Být mámou je někdy skutečně náročné. A co se času týče, málokterá si ho pro sebe dostatečně dopřeje. Své o tom ví Eliška Bártová, tanečnice a manželka zpěváka Vaška Noida Bárty. Ta se stará o svoje dvě cácorky, a když je u nich Terezka, Vaškova první dcera z předešlého manželství, tak i o ni. Jako tanečnice se však chce pochopitelně udržovat ve formě. Jak to mamina na plný úvazek vyřešila? To ukázala ve videu na svém instagramu.

Jako tanečnice je Eliška Bártová, za svobodna Grabcová, zvyklá udržovat se ve formě. Nyní, když je na mateřské, toho v divadle patrně moc nenatancuje. A tak jí nezbývá nic jiného, než si postavu a fyzickou kondici udržovat jinak.

Jenže, kde na to má vzít máma dvou vlastních dcer a jedné nevlastní čas? Navíc, když má manžela, který je pracovně velmi vytížený. Takový problém řeší spousta maminek. 

Eliška to však vyřešila skvěle. Chce to zkrátka využít vše, co máme k dispozici. Například právě své děti. Na instagramu zveřejnila video, kde uspává malou Aničku v kočárku, a přitom dělá dřepy. V druhé fázi videa navíc jako zátěž použije svou starší dcerku Elinku, kterou si posadí za krk a prováděné dřepy mají hned větší efekt.

View this post on Instagram

A post shared by Eliska Bártová (Grabcova) (@_eliska_bartova)

Když se mě ptáte, jestli chodím do posilovny a jaké cviky dělám. Tak tady máte moji posilovnu a cvik bez zátěže a se zátěží 13 kg,” napsala mamina k videu. Člověk zkrátka musí hledat způsoby, jak to může jít, na místo výmluv, proč to nejde.


Celebrity - další články

Doporučujeme