Jak se to s koncem Petra Rychlého v Ordinaci? Jeho manažer vysvětlil, jak to bude

30. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ordinace v růžové zahradě (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Když se fanoušci dozvěděli, že jejich nejoblíbenější postava ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Čestmír Mázl zemře v Mexiku, byli v šoku. Hercův manažer pro Aha! tvrdí, že herec Petr Rychlý v Ordinaci rozhodně nekončí.

Zpráva o nečekané a velmi dramatické smrti gynekologa Čestmíra Mázla uzavře první čistě internetovou sezonu seriálu, který se v loňském roce přesunul z TV Nova na její placenou část Voyo. “Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě s pěti dalšími lidmi,“  slyšela Čestmírova seriálová žena Alena v podání Michaely Badínkové.

Nikdo tomu nemůže uvěřit a všichni se ptají, co bude dál? Tuto otázku si ovšem kladou i diváci. Petra Rychlého, který lékaře hrál, si velmi oblíbili. Nicméně vypadá to, že o postavu Čestmíra tak úplně diváci nepřijdou. Deník Aha! kontaktoval hercova manažera. “Petr v Ordinaci rozhodně nekončí,” oznámil jim. To ostatně přiznala i sama Nova.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Mázl se bude objevovat ve snech své manželky. Jenže na to stačí i záběry z minulosti. Jak to tedy bude dál? Hercův manažer naznačuje, že Rychlý pokračuje. Sám herec ale mlží. „Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl! Možná ho spousta diváků bere jako nesmrtelného, a to mě moc těší. Jen čas ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je.“ Navíc jeho smrt v seriálu není vidět, pouze o ní slyšíme.

Je tedy možné, že si televize nechává zadní vrátka? Těžko říct, ale uvidíme 3. února, kdy na Voyo startuje nová řada s novými příběhy, starými známými, ale i s úplně novými hrdiny. Kromě toho se dočkáme jednoho velkého návratu. Kdo to asi bude?


Celebrity - další články

Doporučujeme