Jak vypadá doopravdy? Anička Slováčková sdílela aktuální fotografie

2. května 2024·Celebrity·Redakce

Anička Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Anička Slováčková sdílí svůj boj s rakovinou již od začátku. Její fanoušci jásali, když to vypadalo, že se nemoci zbavila. Jenže pak přišla smutná zpráva, že zpěvačka si tímto hororem projde podruhé. I tentokrát Anička na sociálních sítích odhaluje, jaké to je se potýkat s takhle agresivní nemocí a dokonce se nebojí ukázat i dny, kdy jí není zrovna nejlépe.

Zpěvačka a herečka nezahálí a věnuje se své práci po pravidelné konzultaci s lékařem i při nemoci. Jak se sama nechala slyšet, hraní před kamerou a diváky ji totiž naplňuje. O víkendu Anička zazářila v populárním muzikálu Kapka medu pro Verunku. Diváci byli ohromeni, protože Slováčková vypadala na jevišti báječně. „Tak ještě štěstí, že máme ty make-upy, což? … a prášky na nevolnost. První fotka z nedělního odpoledne z divadla, kde jsme hráli mou milovanou Kapku medu pro Verunku. Foto číslo dvě ze sobotního večera po páteční chemošce,“ napsala na své sociální sítě dcera Dády Patrasové.

Anička na Instagram sdílela fotografii z vystoupení, kterou doplnila snímkem po chemoterapii, kdy jí nebylo dobře. „Takový menší reality check a jedeme dál. Je to všechno jedno. Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno,“ napsala na sociální sítě herečka. Jedno je ale jasné, i když jsou některé dny horší, stále si udržuje pozitivní přístup a ten sdílí i se svými sledujícími.

Anička je sledujícími na sociálních sítích obdivována, protože negativní myšlenky hází stranou a raději se zaměřuje na své cestovatelské sny. „Budu si plnit svůj seznam přání. Jsou tam momenty, které bych ještě chtěla zažít. Všechno se vlastně týká cest. I život je jedna velká cesta. Takže v závěru, kolik těch menších tam máš, tolikrát jsi člověkem a tolik máš vzpomínek,“ svěřila se Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme