Jako vejce vejci. Victoria Beckham se pochlubila fotkami své roztomilé dcerky

20. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

David a Victoria Beckham (Zdroj: ČTK)

Vymodlená holčička, benjamínek rodiny. Harper Seven je v rodině Beckhamů za princeznu, dceru si totiž Victoria Beckham velmi přála. Proto není divu, že vedle ní vždycky roztaje. Nyní se pochlubila novou fotku na instagramu.

Nejdříve přišel na svět Brooklyn, který je už dnes dospělý a chystá svatbu se svou snoubenkou, modelkou Nicolou Peltz. Pak se narodil Romeo a už tehdy se Victoria začala modlit za holčičku. Když se narodil třetí potomek, který dostal jméno Cruz, byl to opět chlapec.

Victoria a její manžel David Beckham se ale nevzdali a na počtvrté to vyšlo. Harper Seven letos oslavila desáté narozeniny a z roztomilé holčičky se pomalu začíná stávat mladá dáma. Její rodiče a bratři si ji hýčkají jako poklad a nedají na ni dopustit. Právě Harper může za to, že se její maminka, která na veřejnosti působí jako ledová královna, občas i zasměje.

Victoria se nyní pochlubila společnou fotkou z bazénu. Módní návrhářka zde působí velmi uvolněně a šťastně. “Nedělní plavání (a selfie) na slunci,” napsala bývalá členka skupiny Spice Girls. Holčička začíná být své slavné mamince hodně podobná a jsme hodně zvědaví, jak bude vypadat za pár let.

Celebrity - další články

Doporučujeme