Jakub Prachař promluvil o své lásce k Sáře Sandevě. Jsem na tebe pyšný, lásko!

18. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jakub Prachař a Sára Sandeva (Foto: se svolením TV Prima)

Jakub Prachař není ten, co by o své soukromí mluvil nějak hodně. Většinou ho tají, a to včetně svých vztahů. Nyní přes Instagram ale udělal výjimku a veřejně popřál své lásce Sáře Sandevě k jejímu mezinárodnímu úspěchu.

Agáta Hanychová se svým soukromým životem rozhodně netají. Pochlubila se už sedmým mužem od svého oficiálního rozvodu s Jakubem Prachařem. To on si své osobní záležitosti nechává spíše pro sebe. I proto je velkým překvapením jeho příspěvek na instagramu, kde vyznal lásku své partnerce Sáře Sandevě.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Udělal to takovým způsobem, jak to pro Agátu snad nikdy neudělal. Sdílel totiž plakát k srbskému filmu Necista krv, ve kterém si jeho láska zahrála jednu z hlavních rolí. “Mám doma mezinárodní hvězdu. Jsem na tebe pyšnej, lásko,” napsal. Pár, který se sblížil díky seriálu Dvojka na zabití, je tak stále velmi zamilovaný a věkový rozdíl, který mezi nimi panuje, jim rozhodně problém nedělá.

Se svou bývalkou zřejmě ale nemá nejlepší vztahy, i když s ní má dceru Miu. Často se o ní vyjadřuje. V soutěžním pořadu Česko Slovensko má talent se vyjádřil, že by žil raději s travestitou nežli s ní, a oblíbeným tématem jsou zjevně i její nevydařené vztahy. Vyjádřil se také k tomu, když se rozhodla k účasti v reality show Like House. Agáta se ale zřejmě z jeho výsměchu nehroutí.

Zachovala se jako dáma a nechala se slyšet, že jediné, co ji na tom mrzí je, že se to brzy dostane právě k jejich dceři. „Jediný, co bych k tomu řekla, je, že jsem mu napsala, jestli si uvědomuje, že Mia bude brzy umět číst. Víc bych se k tomu nevyjadřovala. Tečka,“odpověděla v rozhovoru pro Svět ženy. Prachaře si brala v roce 2013 a místo lásky do konce života se v roce 2020 dočkala razítka na rozvodové listině.


Celebrity - další články

Doporučujeme