Jan Čenský se rozhodl změnit vzhled. Z prince se stal král s plnovousem

11. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herci při natáčení seriálu Ordinace. (Foto: se svolením Dana Morávková)

Herec Jan Čenský se rozhodl změnit svůj dosavadní vzhled a z pohledného prince se stal zarostlý král. Jeho nová image mu ale na charisma rozhodně neubírá, právě naopak. Proč se k takové změně uchýlil? Informoval o tom deník Blesk.

K plnovousu ho přivedla pandemie.Během nucené pauzy kvůli koronaviru jsem netočil, nepracoval a hladce oholenou tvář jsem měl celý život, takže jsem to nechal narůst a i během natáčení nové Ordinace jsme to nechali,” řekl Blesku Jan Čenský.

View this post on Instagram

A post shared by imageberu (@imageberu)

Jeho nový vzhled jen tak vniveč nepřijde. Hodí se mu k jedné z jeho nových rolí. “Minulý týden jsme dotočili třídilný seriál, kde hraji roli obhájce “loupežníka”, masového vraha. Je to podle skutečné události. Pro mě osobně to bylo po herecké stránce velmi zajímavé. Musíte obhajovat lumpa, o kterém víte, že je vinný, ale být na jeho straně. Když mi řekli, že nehledáme pravdu, ale obhajujeme klienta, tak to pro mě jako Mirka Dušína bylo těžký,” popsal se smíchem herec.

Nový vzhled Honzovi přidává ještě více na jeho charismatické mužnosti. Nedá se tedy ničemu divit, že je stále králem krasoněm pro ženy všech generací. Jak se nová image herce líbí vám? Napište nám do komentářů na facebooku!


Celebrity - další články

Doporučujeme