Jdou s dobou. Kate a William rozjeli youtubový kanál a fanoušky baví hned od prvních sekund

10. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William s manželkou Kate Middleton. (Foto: Shutterstock)

"Bacha, natáčí nás." Královský pár Kate a William už několikrát dokázal, že mají smysl pro humor, přestože reprezentují britskou monarchii. Nyní ukázali, že jdou s dobou a rozhodli se, že rozjedou svůj Youtube kanál.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se rozhodli rozšířit své pole působnosti a spustili youtubový kanál. První video na něm zveřejnili minulou středu a jde o sestřih z různých aktivit, které jako manželský pár podnikli. Nejde ale jen o oficiální záležitosti, ale jsou třeba viděni u stříhání ovcí či procházce s dětmi. Video má necelou minutu a je podkresleno moderní svižnou melodií. “Jo a mimochodem, dej pozor, co říkáš, protože tihle chlapi všechno natáčí,” upozorňuje William svou ženu. “Já vím,” směje se vévodkyně.

Jen během pár hodin po zveřejnění videa měl kanál 230 tisíc odběratelů. Raketová popularita královského páru ale není žádným překvapením. Jsou aktivní i na Instagramu a vévodkyně k fanouškům často promlouvá a informuje je o aktivitách párů. Příznivci páru jsou ostatně nadšeni. Na platformě je hromadně vítají s tím, že je skvělé, jak jdou s dobou.


Celebrity - další články

Doporučujeme