Je bez ní smutno! Královna Alžběta II. (†96) chyběla na královském balkónu

15. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a Camilla (Zdroj: Profimedia)

Vždycky, když se královna Alžběta II. (†96) objevila na královském balkónu, stála obklopená svými příbuznými. Teď po ní zůstalo jen prázdné místo, které zatím nikdo nedokáže zaplnit. A všem stále hrozně chybí. Informaci přinesl Blesk.cz.

Když stála královna Alžběta II. na balkóně Buckinghamského paláce, byla obklopena Kate Middleton a svým synem, v tu dobu ještě princem Charlesem. Nyní je ale všechno jinak. Místo panovnice zůstal jen prázdný prostor mezi královnou manželkou Camillou a princeznou Kate.

Obě dámy si společně se svým národem připomněly světový Den válečných veteránů, který symbolizují červené vlčí máky. Všichni členové se oblékly do černých šatů a na ně si připnuli kvítek této květiny. Ty pokrývaly hroby padlých vojáků.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Na balkoně historického Whitehall paláce se pak s veřejností setkala králova manželka a právě princezna z Walesu. Obě od sebe stály s rozestupem, jako by nechávaly prostor pro tu, která byla sedmdesát let symbolem Velké Británie. Byla to vždycky Alžběta II., která stála uprostřed balkonu. Její řádné místo jen tak někdo nezaplní.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme