Je to Bibi? Patricie Pagáčová prozradila, zda v seriálu Devadesátky hraje i její dcera

28. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Patricie Pagáčová (Foto: ČTK)

Patricie Pagáčová je jednou z hvězd seriálu Devadesátky, kde hraje partnerku Tomáše Kozáka. Společně tam vychovávají dcerku Majdu. Diváci tak spekulovali o tom, zda miminko není dcerkou Patricie. Herečka teď všechno uvedla na pravou míru na svém instagramu.

Patricie Pagáčová byla dlouho známá díky seriálu Ulice a teď dostala další seriálovou příležitost. Hraje v seriálu Devadesátky, o kterém teď mluví celé Česko. Patricie vystupuje jako Ivana Kozáková, manželka Tomáše Kozáka. V seriálu spolu mají dcerku Majdu a fanoušci spekulovali o tom, zda holčičku hraje její pravá dcerka Bibianka.

Herečka teď vše uvedla na pravou míru. “Už mi párkrát přišel dotaz, jestli miminko, který se mnou hraje v seriálu “Devadesátky”, je moje Bibi. Prosím vás, není. V době, kdy jsme točili Devadesátky byla Bibi ještě hooodně na houbách a musím říct, že by mě v době natáčení ani ve snu nenapadlo, že až se to bude vysílat, budu mít už vlastní dítě. Každopádně musím říct, že je mi nesmírným potěšením být součástí tak úspěšnýho projektu,” svěřila se Patricie. 

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Devadesátky jsou novým projektem České televize, který je předchůdce podobně úspěšného krimi seriálu Případy 1. oddělení. Opět se na něm scénáristicky podílel bývalý kriminalista Josef Mareš. Toho v Případech hraje Ondřej Vetchý, v Devadesátkách zase neokoukaný Kryštof Bartoš. On sám si spolupráci s Patricií velmi pochvaloval. “To bylo super, je hrozně fajn. Sranda byla už na castingu, kde bylo kandidátek na moji manželku asi pět nebo šest a se všemi jsem si v rámci jednoho dne ty scény zkusil. Patricie byla jednoznačně nejlepší,” přiznal herec pro Super.cz.


Celebrity - další články

Doporučujeme