Je to opravdu ona? Adele vysvětlila, co stálo za její neskutečnou proměnou, kterou šokovala svět

9. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Adele. (Foto: Shutterstock)

Změna je život. A když už, tak pořádně. To si zřejmě před dvěma roky řekla zpěvačka Adele. Od té doby se pyšní neskutečnou proměnou, podařilo se jí zhubnout 40 kilo. Nyní pro časopis Vogue nafotila neuvěřitelné snímky a řekla, co ze celou proměnou stálo.

Její proměny si všiml celý svět, ale ona sama o ní mlčela a médiím se vyhýbala. Až do teď. Místo nového alba, na které fanoušci netrpělivě čekají a konečně by se ho měli dočkat, jim Adele vyrazila dech novým rozhovorem. Ale hlavně také fotkami na obálce listopadového Vogue. Rozhovor dala po pěti letech.

Na obálce pózuje zpěvačka ve žluté róbě od návrhářky Vivienne Westwood. Výrazné jsou nejen její pronikavé oči či bujná kštice, ale i nadupaný dekolt. Ten ostatně vynikl i na fotkách v černém korzetu. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, všichni jsou z fotek naprosto paf. “Božská” komentovala Kris Jenner, matka klanu Kardashian-Jenner. A přidávají se i další.

Hlavním tématem celého rozhovoru bylo samozřejmě hubnutí. “Bylo to kvůli mým úzkostem. Cvičení mi jednoduše pomáhalo. Nikdy jsem nechtěla jenom zhubnout, ale stát se silnější a dopřávat si čas pro sebe. Hlavně bez telefonu, na něm jsem byla dost závislá. Cvičím dvakrát, třikrát denně,” popsala zpěvačka. Ta si nejvíce zamilovala kruhové tréninky a posilování s váhami.

Za její úzkosti může určitě i rozvod s manželem Simonem Koneckim, který oznámili v dubnu 2019. “Když mi bylo třicet, bez varování se mi zhroutil život. Už to prostě nešlo, nechtěla jsem skončit jako spousta jiných lidí, které znám,” popsala náročné životní období. Za rozpad manželství se styděla a byla z něj smutná.

Situace se ale změnila, o dva roky později je zpěvačka šťastně zadaná se sportovním manažerem Richem Paulem. Toho ostatně nedávno poprvé ukázala na svém instagramu a vztah tak potvrdila. “Randila jsem i před ním, ale nesnášeli to. Nelíbilo se jim být kvůli mně středem pozornosti. Jemu to nevadí. To mi stačí, je mi jedno, kdo o tom ví. Je skvělý, je vtipný a je chytrý,” okomentovala svůj nový vztah.

Celebrity - další články

Doporučujeme