Je to pořád ještě ona? Herečka Meg Ryan se ukázala na veřejnosti, ale skoro nikdo ji nepoznal

10. května 2023·Celebrity·Redakce

Meg Ryan (Zdroj: Profimedia)

Když na premiéru dokumentu Still dorazila herečka Meg Ryan, mnozí nemohli uvěřit vlastním očím. Dříve krásná žena je dnes k nepoznání. Za nehezkou změnu může plastická chirurgie a touha Meg Ryan vypadat dokonale i v pozdějším věku. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Meg Ryan se na veřejnosti příliš neukazuje a asi ví proč. Hvězda filmů Město andělů, Když Harry potkal Sally nebo Samotář ze Seattlu přišla po šesti měsících podpořit svého hereckého kolegu Michaela J. Foxe, který od roku 1991 bojuje s Parkinsonovou chorobou a nyní o svém příběhu vydal dokument Still.

Herečka už několik let popírá, že by podstoupila jakoukoliv plastiku, její obličej říká pravý opak. „Pozoruji u ní příliš mnoho změn: Tou nejviditelnější je nějaký druh výplně, případně přenos tuku na její tvář,“ spekuloval pro Hollywood Life plastický chirurg Mark Youssef. Herečka podle svých slov spekulacím o plastikám sice nevěnuje pozornost, ale její obličej bez vrásek, hladká pleť a plné rty, říkají přesný opak. Navíc dorazila i trochu nateklá, což vypovídá o tom, že si nechala aplikovat botox.

Meg Ryan a Michael J Fox (Zdroj: Profimedia)

I přesto se ale herečka usmívala na všechny strany a ochotně pózovala s herci jako jsou Bill Murray nebo Elvis Costella. Na sobě měla červenou halenku, dlouhé kalhoty a černý kabátek a vypadala velmi stylově a rok po šedesátce i šik. Jen je velká škoda, že z dřívější krásky se dnes stává plastiková figurína a že, stejně jako mnoho dalších slavných starších žen, nedovedla zkousnout fakt, že stárnou.

Celebrity - další články

Doporučujeme